نوشته شده توسط : امین افخمی

 

دنیای كامپیوتر و ارتباطات-شركت سامسونگ به دنبال ثبت بزرگترین دیوار دیجیتالی (LFD Video Wall) خود در كتاب ركوردهای گینس به عنوان بزرگترین نمایشگر دنیا می‌باشد.

فرودگاه بین‌المللی مك كارن در آمریكا و شركت سامسونگ یك دیوار دیجیتالی (Video Wall) شامل ۱۰۰ دستگاه نمایشگر حرفه ای (LFD) سامسونگ را برای جمعی از رسانه‌ها و موسسات تبلیغاتی به نمایش گذاردند. 

قاب بسیار باریك هریك از این نمایشگرهای حرفه ای‌(LFD) باعث می‌شود تا با كنار هم قرارگرفتن این صفحات نمایش، سطحی كاملاً یك دست و یكپارچه حاصل شود و به خوبی نظرها را به خود جلب كند.
این دیوار دیجیتالی (Video Wall) با داشتن ابعاد ۶/۱۰ متر در ۷/۵ متر یكی از بزرگترین دیوارهای دیجیتالی در فرودگاه‌های دنیا به شمار می‌آید و مسئولان سامسونگ و مك كارن به دنبال ثبت آن در كتاب ركوردهای گینس هستند و نتیجه آن در ۲ تا ۳ ماه آینده اعلام خواهد شد.

ابعاد بزرگ و دقت نمایشگر حرفه ای (LFD) سامسونگ كه چهار برابر استاندارد HD است، محل خوبی برای كسانی است كه می‌خواهند انواع محصولات خود را به نمایش بگذارند. 

با گشایش ترمینال ۳ در سال ۲۰۱۲، انتظار می‌رود تا این دیوار دیجیتالی بتواند با قرار گرفتن در ورودی ترمینال ۳ افراد بسیار بیشتری را به خود جلب كند. این دیوار دیجیتالی از نمایشگرهای حرفه ای (LFD) سامسونگ تنها بخشی از شبكه دیجیتالی در فرودگاه مك كارن است. 

چهار دیوار دیجیتالی كوچكتر دیگر كه هریك از سه تا ده نمایشگر حرفه ای تشكیل شده‌اند نیز در تقاطع‌های A، B و C فرودگاه قرار گرفته‌اند. 

شركت تبلیغاتی اَلیانس كه مدیریت قراردادهای تبلیغات داخلی فرودگاه مك كارن را برعهده دارد، نقش مهمی در ارتباطات میان سامسونگ و مك كارن داشته است كه در این میان می‌توان به هماهنگی‌های صورت گرفته برای مهندسی و نصب نهایی شبكه ویدئویی فرودگاه اشاره كرد.
 
طبق محاسبات این شركت، وجود دیوارهای تصویری، سالانه بین ۵۰۰ هزار تا یك میلیون دلار درآمد تبلیغاتی را برای فرودگاه حاصل می‌كند. شانا فرسیت مدیر اجرایی اَلیانس در این‌باره می‌گوید: "برای راه‌اندازی این پروژه صدها ساعت تحقیق و بررسی توسط سامسونگ، مك كارن، اَلیانس و چندین شركت دیگر كه وظیفه طراحی، ساخت و نصب این سیستم را برعهده داشتند صورت گرفته است. كیفیت و وضوح این شبكه تبلیغات دیجیتال از هر نمونه دیگری در این صنعت جلوتر بوده و از روشی جدید برای رساندن پیام تبلیغاتی به مسافران استفاده می‌كند." 

همچنین آقای آلبرگ مدیر عامل فروش و بازاریابی سامسونگ آمریكا در این باره می‌گوید: "سامسونگ یكی از بزرگان بازار نمایشگرهای حرفه ای‌ (LFD) بوده و این فرصتی خوب برای نمایش محصولاتمان در عرصه جهانی و بیننده‌هایی از سراسر دنیا است. خوشحال هستیم كه توانسته‌ایم با فرودگاه بین‌المللی مك كارن همكاری كرده و این دیوار دیجیتالی (Video Wall) را به نمایش بگذاریم."



:: برچسب‌ها: سامسونگ ,
:: بازدید از این مطلب : 658
|
امتیاز مطلب : 288
|
تعداد امتیازدهندگان : 62
|
مجموع امتیاز : 62
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

بازار دیجیتال - شماره جديد ماهنامه دنياي كامپيوتر وارتباطات منتشر شد.

نود و چهارمین شماره از این ماهنامه، به معرفي باهوش‌ترين مديران تكنولوژي در سال 2010 به نقل از مجله FORTUNE (که در آمریکا چاپ می‌شود و به‌طور تخصصی به رتبه‌بندی برترین افراد در سراسر دنیا در زمینه‌های گوناگون می‌پردازد) پرداخته است. همچنين در این شماره با برگزاری ميزگردي با حضور كارشناسان حوزه امنيت به بررسي و واكاوي ويروس استاكس‌نت كه چندي پيش بسياري از كامپيوترهاي مراكز صنعتي را آلوده كرد، پرداخته شده است. از ديگر عناوين منتشر شده در اين شماره مي‌توان به عناويني چون: وضعيت امنيت در حوزه فاوا كشور، گفت‌وگوي دنياي كامپيوتر و ارتباطات با مدير اجرايي نمايشگاه الكامپ شانزدهم، تصویری مبهم از دنیای آقای تلفن همراه جهان،- دانستنی‌های مفید در مورد سیم و کابل و.. اشاره كرد.شماره جدید ماهنامه دنياي كامپيوتر و ارتباطات از هم‌اكنون در كليه روزنامه‌فروشي‌های كشور در اختيار علاقه‌مندان قرار دارد.



:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

مرورگر اینترنت اکسپلورر پس از یک هفته از عرضه نگارش بتا به آمار میلیون ها دریافت رسید و مایکروسافت این باز خور را مناسب دانست. در دو روز نخست عرضه اینترنت اکسپلورر 9 بیش از دو میلیون نفر این مرورگر آزمایشی را دانلود کردند. این عدد در مقایسه با رقم 3/1 میلیونی سال 2008 که اینترنت اکسپلورر 8 عرضه شد رشد قابل ملاحظه ای کرده است.

راجر کاپریوتی برنامه ریز گروه محصولات مایکروسافت اعلام کرد:"به هر حال از اینکه استقبال سریعی از IE9  شده است خشنودیم و به دنبال شرکای بیشتر می گردیم تا 9IE  وب زیبای ایجاد کنیم." این مرورگر از وب سایت مایکروسافت قابل دریافت است.



:: بازدید از این مطلب : 674
|
امتیاز مطلب : 248
|
تعداد امتیازدهندگان : 54
|
مجموع امتیاز : 54
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

وزیر اطلاعات و فناوری ارتباطات  در مورد الزام  مدیران دستگاه های دولتی برای استفاده از ایمیل ملی iran.ir به جای یاهو و جمیل و نیز تکلیف دستگاه های دولتی برای انتقال میزبانی سایت هایشان به داخل کشور گفت: << از آنجا که میزبانی ایمیل ملی ایران دات آی آر داخل کشور است و طبیعتا نگهداری اطلاعات در آن با تدابیر امنیتی صورت می گیرد به مدیران دستگاه های دولتی  توصیه شده است که از این پست الکترونیکی به جای ایمیل های یاهو و جی میل استفاده کنند.>>

وی اضافه کرد: << انتقال میزبانی سایت ها به داخل کشور یک تکلیف است که باید انجام شود و بیشتر هم برای بحث امنیت خود دستگاه ها به آن تاکید شده است.>>

به گزارش مهر طبق آخرین آمار ارائه شده از وزارت ارتباطات میزبانی بیش از 260سایت دولتی ایران در آمریکا و میزبانی بیش از 210 سلیت دولتی ایران در کانادا انجام میشود. 



:: بازدید از این مطلب : 636
|
امتیاز مطلب : 342
|
تعداد امتیازدهندگان : 72
|
مجموع امتیاز : 72
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی
خبرگزاری ایمنا: امسال ششمین دوره از کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر در دانشگاه اصفهان با هدف تشویق دانشجویانی که در حوزه پردازش تصاویر فعالیت می کنند و همچنین اعلام اطلاعات مربوطه به آنها از نتایج آخرین تحقیقات همکارانی که در این حوزه مشغول به کار هستند،برگزار شد.  

به گزارش ایمنا دبیر ششمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر در گفتگو با ایمنا ضمن بیان این مطلب اظهار داشت:پردازش تصاویر،به کار گیری روش هایی است برای بهبود کیفیت تصاویری که به روش های مختلف به دست می آید،مثل تصاویر ماهواره ای و تصاویر اشعه ایکس که از بدن انسان برداشته می شود همچنین بحث بازیابی و فشرده سازی تصاویر.

دکتر سید امیر حسن منجمی در ادامه افزود:ماشین بینایی بیشتر به کاربردهایی عنایت دارد که در آنها قرار است مجموعه کامپیوتر و دوربین جانشین مغز و چشم بشر شود مثلا یک سیستم نظارتی و اپراتور آن را که قرار است بر رفت و آمد افراد نظارت کند بر داریم و با دوربین و یک کامپیوتر که می خواهد همان کار را انجام  دهند جانشین کنیم یا مثلا کامپیوتر به جای یک مامور بانک که چهره مشتری اش و امضای او را می شناسد به وسیله اسکن کردن امضای او و یک دوربین با گرفتن تصویر فرد، تشخیص دهند که امضای روی یک چک متعلق به همان فرد می باشد و یا تقلبی است.

وی همچنین خاطر نشان کرد:ماشین بینایی در زمینه مهندسی پزشکی،سنجش از راه دور و پردازش تصاویر ماهواره ای همچنین کنترل کیفیت صنعت نیز کاربرد دارد.

دکتر منجمی وضعیت کشور را از نظر تحقیقات تئوری در این زمینه بسیار خوب ارزیابی و تصریح کرد: تحقیقات دانشگاهی باید از نظر کاربردهای عملی بیش از این به نتایج عملی و صنعتی منتهی شوند و در این رابطه هنوز جای کار زیادی وجود دارد.

دبیر ششمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر از نمونه های کاربردی به کنترل خط تولیدهای موسسات مختلفی مثل شرکت های تولید کاشی و سرامیک یا ذوب آهن به کمک کامپیوتر اشاره و در خصوص جایگاه اصفهان عنوان داشت:وجود دانشگاه های متعدد باعث شده است که اصفهان وضعیت خوبی را در رابطه با  تحقیقات پردازش تصویر و ماشین بینایی داشته باشد.


:: بازدید از این مطلب : 547
|
امتیاز مطلب : 328
|
تعداد امتیازدهندگان : 71
|
مجموع امتیاز : 71
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

شرکت Omnio یک صفحه کلید برای کامپیوتر طراحی کرده که به جای دکمه های ماشین حسابی  در سمت راست صفحه کلید از جایگاهی برای قرار دادن گوشی آیفون  استفاده شده است.

شما می توانید این صفحه کلید را برای کامپیوتر به کار ببرید یا اینکه از آن برای کنترل آیفون خود بهره بگیرید.این صفحه کلید قابلیت اتصال  به کلیه کامپیوتر ها  را دارد و قیمت آن در حدود 105 دلار می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 629
|
امتیاز مطلب : 329
|
تعداد امتیازدهندگان : 72
|
مجموع امتیاز : 72
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

خبرگزاری فارس: یک کارشناس یونانی انتشار اسناد در پایگاه اینترنتی “ویکی‌لیکس ” را نوعی بازی جدید در عرصه رسانه خواند که بدون شک با اجازه دولتمردان کشورهایی که خود را قدرتهای جهان می‌نامند و بویژه کاخ‌سفید صورت گرفته است.


 



 

“دمیتریس کریانوس ” کارشناس یونانی مسائل سیاسی درباره انتشار اسناد در پایگاه اینترنتی ویکی‌لیکس به خبرنگار بین‌الملل فارس گفت: انتشار چنین اسنادی آن هم در این حجم عظیم نمی‌تواند کار یک پایگاه اینترنتی یا شخص خاصی باشد بلکه بدون شک شخصیت‌های بانفوذ سیاسی پشت پرده این ماجرا قرار دارند.

*ویکی‌لیکس سرپوشی برای برخی فعالیت‌ها در عرصه جهانی است*

وی در ادامه گفت: چگونه می‌توان این همه اسناد را به طور مستمر و مرتب منتشر کرد بدون آن که کسی از انتشار آنها ممانعت به عمل آورد. این کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: به طور قطع انتشار چنین اسنادی برای سرپوش گذاشتن بر اسناد واقعی دیگری است. زیرا در آن صورت دولت آمریکا با آن همه تجهیزات و امکانات مانع انتشار چنین اسنادی می‌شد.
کریانوس افزود: به نظر من در کنار اسناد و آمار منتشر شده در ویکی‌لیکس برخی از اسناد نیز که شاید اهمیت چندانی ندارند، صحت دارند. اما بیشتر این اسناد سند‌سازی یا سرپوش گذاشتن بر روی برخی دیگر از اتفاقات روی داده در عرصه جهانی است.


*در صورت صحت ادعاهای آمریکا، انتشار اسناد ویکی‌لیکس مدت‌ها پیش باید متوقف می‌شد*

این کارشناس یونانی تصریح کرد: اگر دولت آمریکا مدعی است که عامل احتمالی درز این اسناد محرمانه را به خارج، دستگیر کرده است، پس چرا باز هم شاید انتشار اسناد در ویکی‌لیکس هستیم. می‌توان حدس زد کاخ سفید برای ادامه برخی از فعالیتهای خود شاید به انتشار اسناد توسط ویکی‌لیکس نیاز داشته باشد. واکنش ضعیف و نه چندان نگران دولتمردان آمریکایی در خصوص انتشار اسناد در ویکی‌لیکس از اهداف دیگر آنها در آتیه حکایت دارد.

*به طور قطع ویکی‌لیکس با حمایت دولتی قدرتمند فعالیت می‌کند*

وی ادامه داد: به نظر نمی‌رسد دستگیری مسئول پایگاه ویکی‌لیکس برای دستگاه امنیتی آمریکا کار دشواری باشد.از سوی دیگر این پایگاه اینترنتی با حمایتی گسترده از طرف دولتی قدرتمند اقدام به انتشار اسنادی کرده است که در اعتبار بیشتر آنها تردیدهایی وجود دارد.
کریانوس گفت: بلافاصله پس از انتشار اسناد به‌اصطلاح محرمانه در پایگاه اینترنتی ویکی‌لیکس واکنشهایی از سوی برخی از مقامات آمریکایی صورت می‌گیرد .به عنوان مثال “هیلاری کلینتون ” وزیر امور خارجه آمریکا درباره روابط این کشور با برخی از کشورهایی که اسنادی در خصوص آنها در ویکی‌لیکس منتشر شده به رایزنی می‌پردازد و به آنها درباره گرمی روابط آمریکا اطمینان می‌دهد.

*اسناد ویکی‌لیکس اعتبار و سندیت ندارد*

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان تأکید کرد: به نظر نمی‌رسد بیشتر اسناد منتشر شده در پایگاه اینترنتی ویکی‌لیکس از اعتبار و سندیت بالایی برخوردار باشد زیرا واکنشها در خصوص آن نیز صوری بوده است. هرچند می‌توان در برخی از این اسناد دیدگاههای آمریکاییها را حتی درباره متحدانشان دید. آنها به راحتی برخی از متحدان نزدیک خود را با القاب و عناوین خاصی تصور می‌کنند.

منبعخبر:http://www.p30novin.com/?p=25086



:: بازدید از این مطلب : 582
|
امتیاز مطلب : 335
|
تعداد امتیازدهندگان : 72
|
مجموع امتیاز : 72
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی
نگران شارژ موبايل نباشيد, دو پژوهشگر کره اي با استفاده فناوري نانو روشي را يافته اند که به کمک آن مي توان تلفن همراه را با حرف زدن شارژ کرد....

mo

نگران شارژ موبايل نباشيد

دو پژوهشگر کره اي با استفاده فناوري نانو روشي را يافته اند که به کمک آن مي توان تلفن همراه را با حرف زدن شارژ کرد.

به گزارش مهر، دو دانشمند کره اي به نامهاي "يونک جون پارک" و "سانگ وو کيم" از موسسه پيشرفته فناوري سامسونگ نشان دادند که منبع آينده انرژيهاي تجديدپذير شارژ تلفنهاي همراه مي تواند مکالمات تلفني باشد. اين دو محقق با استفاده از فناوري نانو امکان توليد برق از صدا را يافتند.

دستگاه ابداعي اين دو دانشمند برپايه نانو- ماده اي قرار گرفته که از اکسيد روي به دست آمده است. زماني که يک لايه باريک از اين نانو- ماده که بين دو الکترود قرار گرفته است با يک صداي 100 دسي بل به لرزه درآيد مي تواند 50 ميلي ولت انرژي توليد کند. صداي يک مکالمه تلفني به طور متوسط بين 60 تا 70 دسي بل است.

اکنون اين محققان درحال کار بر روي دستگاهي هستند که بتواند سر و صداي حاصل از ترافيک خيابانها يا صداهاي درون ساختمانها را به انرژي برق تبديل کرده و از آن براي شارژ تلفنهاي همراه استفاده کند.

براساس گزارش ديلي تک، اين دو محقق در اين خصوص توضيح دادند: "در هدفنهاي استريو، سيگنالهاي الکتريکي به صدا تبديل مي شوند. ما نشان داديم که امکان به دست آوردن يک اثر معکوس نيز وجود دارد به طوريکه مي توان صدا را به برق تبديل کرد. هرچند انرژي به دست آمده هنوز بسيار کم است اما ما درحال کار براي افزايش دادن آن هستيم."



:: بازدید از این مطلب : 612
|
امتیاز مطلب : 269
|
تعداد امتیازدهندگان : 61
|
مجموع امتیاز : 61
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

ام.دی‌ماوس می‌تواند زمانی که دارید با رایانه کار می‌کنید، فشار خون شما را اندازه بگیرد، اطلاعات را به یک نرم‌افزار اختصاصی بدهد و هم‌زمان به آدرس الکترونیکی پزشک یا کادر درمانی ارسال کند...



:: بازدید از این مطلب : 668
|
امتیاز مطلب : 349
|
تعداد امتیازدهندگان : 76
|
مجموع امتیاز : 76
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی


اين تلفن هوشمند ساخت موتورولا را مي توان با وصل نمودن يک صفحه نمايش و کيبورد به يک لپ تاپ تبديل نمود.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Ciol، يک تلفن همراه را با تا کردن مي توان به عنوان يک لپ تاپ استفاده نمود که مي تواند به درخشش و برتري آي پد در بازار خاتمه دهد.

تلفن Motorola Atrix را مي توان با اتصال يک صفحه نمايش و صفحه کليد – که خريد جداگانه هريک امکان پذير است- به يک لپ تاپ حقيقي تبديل نمود.

اين گدجت درخشان که بسياري را تحت جذبه عملکردي خود قرار داده است به عنوان "قاتل لپ تاپ ها" نامگذاري شده است.

اين شگفتي تا آنجا پيش مي رود که مجله فناوري T3 خنجر به iPad2 - آخرين ورژن تبلت اپل - مي زند و تلفن Atrix را جذاب ترين گدجت سال معرفي مي کند.



:: بازدید از این مطلب : 673
|
امتیاز مطلب : 350
|
تعداد امتیازدهندگان : 74
|
مجموع امتیاز : 74
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

از ابتدای دهه 70 تا کنون مردم ايران و بخصوص ساکنان تهران با مفاهيمی همچون کابل برگردان، تغيير پيش شماره و ... آشنايی پيدا کردهاند، چرا که پس از برنامه دوم توسعه و با توجه به سيستم شماره گذاری قديمی ( 6 رقمی ) در مراکز تهران و ايران و ظرفيت محدود اين نوع شماره گذاری و همچنين نياز روز افزون به خدمات مخابراتي، شرکت مخابرات مجبور به تغيير سيستم شماره گذاری از 6 رقمی به 7 رقمی شد. علاوه بر اين با توجه به احداث مراکز جديد تلفن شهری، محدوده بسياری از مراکز دستخوش تغييرات اساسی شد و طی دورهای خاص اکثر شماره تلفنهای تهران به نوعی تغيير کرد.

   اما در رابطه تلفن همراه قضيه کاملا متفاوت بود. پس از سال 1373 و ورود تلفن همراه به کشور، شمارههای 11 رقمی و پيش شماره 0911 برای اين تلفنها در نظر گرفته شد. از لحاظ رياضی پيش شماره 0911 قابليت سرويس دهی به 9 ميليون مشترک را به در اختيار شرکت مخابرات قرار میداد و به نظر میرسيد که در بدترين حالت اين پيش شمارهها قابليت پاسخگويی به مشترکين تلفن همراه در چند سال آينده را دارا خواهد بود.

   اما در عمل اتفاق ديگری افتاد و شرکت مخابرات با وارد کردن کد هر شهرستان پس از پيش شماره عملا از حداکثر ظرفيت اين پيش شماره استفاده نکرد. از سوی ديگر با در نظر گذفتن رقم 2 برای مشترکين تهرانی باعث شد که پيش شماره 0911 تنها برای 1 ميليون مشترک تهرانی قابل استفاده باشد. هر چند به سادگی و با توجه به آمارها کاملا مشخص بود که متقاضيان تلفن همراه در تهران و شهرهای بزرگ بيش از اين تعداد هستند.

   پس از ثبت نام سال 1378 و نام نويسی بيش از 1.2 ميليون متقاضی که بيش از 700 هزار نفر از اين تعداد را متقاضيان تهرانی تشکيل میدادند، شرکت مخابرات ايران با چالشی جديد روبرو شد چرا که بر اساس سيستم شماره گذاری پيشين، در اختيار گذاشتن پيش شمارههای 0911 برای مشترکين غير ممکن مینمود.

   کارشناسان شرکت مخابرات راه حل اين موضوع را در ايجاد پيش شمارههای جديد 0913 ديدند. با اين وجود باز محدوديت 1 ميليون شماره در تهران و 10 هزار شماره در برخی شهرستانها وجود داشت.

    سال 80 و پس از دوره جديد ثبت نام تلفنهای همراه، و با توجه به تجربههای قبلی شايعه واگذاری پيش شمارههای 0915 قوت گرفت. اما شرکت مخابرات در اطلاعيههای خود در رسانههای جمعی طرخ تازهای برای شماره گذاری تلفنهای همراه اعلام کرد.

   مطابق اين طرح کل شمارههای تلفنهای همراه بر اساس کدهای منطقهای تغيير خواهد کرد. به اين معنی که تمامی شمارههای جديد و شمارههايی که از قبل واگذار شده است به شکلی تغيير خواهد کرد. البته هنوز جزيياتی درباره چگونگی اين تغييرات اعلام نشده است اما میتوان حدس زد که اين تغيير تنها به پيش شماره محدود نخواهد شد. چرا که با توجه به وجود بيش از 1.5 ميليون مشترک تهرانی و يکسان بودن 3 رقم پس از پيش شماره در اکثر موارد، طبيعتا شماره برخی از مشترکين تغيير اساسی خواهد داشت.

    شايد در دهه گذشته و با توجه به محدوديتهايی که در ابتدای مقاله در رابطه با تلفنهای ثابت ذکر شد (به خصوص بحث موقعيت فيزيکی و جغرافيايی )، تغيير شمارههای مشترکين تلفن ثابت قابل قبول مینمود، اما در رابطه با تلفنهای همراه و با توجه به سيستم آن که عملا محدوديتهای جغرافيايی و فيزيکی نقشی در اعطای شماره به مشترک نداشته است ( چرا که هر مشترک از طريق يک سيم کارت که شماره مشترک توسط مخابرات در HLR به اين سيم کارت متناظر شده است شناخته میشود )، تغيير شماره مشترکين غير قابل قبول مینمايد.

    از سوی ديگر اين شمارهها بين 3 تا 8 سال گدشته به مشترکين واگذار شده است و بر خلاف تلفن ثابت، معمولا اشخاص با تغيير مکان فيزيکی، شماره تلفن همراه خود را حفظ کردهاند و به نوعی برخی اشخاص با شماره تلفن همراه خود شناخته میشوند، كه بدين ترتيب، تغيير اين شماره میتواند باعث تحميل اختلال و ضرر به ايشان گردد.

    شايد تصميم اعطای شماره مشترکين بر اساس منطقه يکی از بهترين راه حلهای شماره گذاری باشد، اما به نظر میرسد که اين تصميم بايد از ابتدای واگذاری تلفنهای همراه و يا حداقل در 3 سال گذشته و قبل از اضافه شدن 1.2 ميليون مشترک به شبکه انجام میشد. در هر حال اميد است کارشناسان مخابرات با در نظر گرقتن عواقب اين طرح و همچنين آينده نگری کافی برای عدم تکرار سناريوی تغيير شماره در سالهای آينده اين تصميم را اتخاذ کرده باشند.



:: بازدید از این مطلب : 565
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 فروردين 1390 | نظرات ()