نوشته شده توسط : امین افخمی

بازار دیجیتال - شماره جديد ماهنامه دنياي كامپيوتر وارتباطات منتشر شد.

نود و چهارمین شماره از این ماهنامه، به معرفي باهوش‌ترين مديران تكنولوژي در سال 2010 به نقل از مجله FORTUNE (که در آمریکا چاپ می‌شود و به‌طور تخصصی به رتبه‌بندی برترین افراد در سراسر دنیا در زمینه‌های گوناگون می‌پردازد) پرداخته است. همچنين در این شماره با برگزاری ميزگردي با حضور كارشناسان حوزه امنيت به بررسي و واكاوي ويروس استاكس‌نت كه چندي پيش بسياري از كامپيوترهاي مراكز صنعتي را آلوده كرد، پرداخته شده است. از ديگر عناوين منتشر شده در اين شماره مي‌توان به عناويني چون: وضعيت امنيت در حوزه فاوا كشور، گفت‌وگوي دنياي كامپيوتر و ارتباطات با مدير اجرايي نمايشگاه الكامپ شانزدهم، تصویری مبهم از دنیای آقای تلفن همراه جهان،- دانستنی‌های مفید در مورد سیم و کابل و.. اشاره كرد.شماره جدید ماهنامه دنياي كامپيوتر و ارتباطات از هم‌اكنون در كليه روزنامه‌فروشي‌های كشور در اختيار علاقه‌مندان قرار دارد.



:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

از ابتدای دهه 70 تا کنون مردم ايران و بخصوص ساکنان تهران با مفاهيمی همچون کابل برگردان، تغيير پيش شماره و ... آشنايی پيدا کردهاند، چرا که پس از برنامه دوم توسعه و با توجه به سيستم شماره گذاری قديمی ( 6 رقمی ) در مراکز تهران و ايران و ظرفيت محدود اين نوع شماره گذاری و همچنين نياز روز افزون به خدمات مخابراتي، شرکت مخابرات مجبور به تغيير سيستم شماره گذاری از 6 رقمی به 7 رقمی شد. علاوه بر اين با توجه به احداث مراکز جديد تلفن شهری، محدوده بسياری از مراکز دستخوش تغييرات اساسی شد و طی دورهای خاص اکثر شماره تلفنهای تهران به نوعی تغيير کرد.

   اما در رابطه تلفن همراه قضيه کاملا متفاوت بود. پس از سال 1373 و ورود تلفن همراه به کشور، شمارههای 11 رقمی و پيش شماره 0911 برای اين تلفنها در نظر گرفته شد. از لحاظ رياضی پيش شماره 0911 قابليت سرويس دهی به 9 ميليون مشترک را به در اختيار شرکت مخابرات قرار میداد و به نظر میرسيد که در بدترين حالت اين پيش شمارهها قابليت پاسخگويی به مشترکين تلفن همراه در چند سال آينده را دارا خواهد بود.

   اما در عمل اتفاق ديگری افتاد و شرکت مخابرات با وارد کردن کد هر شهرستان پس از پيش شماره عملا از حداکثر ظرفيت اين پيش شماره استفاده نکرد. از سوی ديگر با در نظر گذفتن رقم 2 برای مشترکين تهرانی باعث شد که پيش شماره 0911 تنها برای 1 ميليون مشترک تهرانی قابل استفاده باشد. هر چند به سادگی و با توجه به آمارها کاملا مشخص بود که متقاضيان تلفن همراه در تهران و شهرهای بزرگ بيش از اين تعداد هستند.

   پس از ثبت نام سال 1378 و نام نويسی بيش از 1.2 ميليون متقاضی که بيش از 700 هزار نفر از اين تعداد را متقاضيان تهرانی تشکيل میدادند، شرکت مخابرات ايران با چالشی جديد روبرو شد چرا که بر اساس سيستم شماره گذاری پيشين، در اختيار گذاشتن پيش شمارههای 0911 برای مشترکين غير ممکن مینمود.

   کارشناسان شرکت مخابرات راه حل اين موضوع را در ايجاد پيش شمارههای جديد 0913 ديدند. با اين وجود باز محدوديت 1 ميليون شماره در تهران و 10 هزار شماره در برخی شهرستانها وجود داشت.

    سال 80 و پس از دوره جديد ثبت نام تلفنهای همراه، و با توجه به تجربههای قبلی شايعه واگذاری پيش شمارههای 0915 قوت گرفت. اما شرکت مخابرات در اطلاعيههای خود در رسانههای جمعی طرخ تازهای برای شماره گذاری تلفنهای همراه اعلام کرد.

   مطابق اين طرح کل شمارههای تلفنهای همراه بر اساس کدهای منطقهای تغيير خواهد کرد. به اين معنی که تمامی شمارههای جديد و شمارههايی که از قبل واگذار شده است به شکلی تغيير خواهد کرد. البته هنوز جزيياتی درباره چگونگی اين تغييرات اعلام نشده است اما میتوان حدس زد که اين تغيير تنها به پيش شماره محدود نخواهد شد. چرا که با توجه به وجود بيش از 1.5 ميليون مشترک تهرانی و يکسان بودن 3 رقم پس از پيش شماره در اکثر موارد، طبيعتا شماره برخی از مشترکين تغيير اساسی خواهد داشت.

    شايد در دهه گذشته و با توجه به محدوديتهايی که در ابتدای مقاله در رابطه با تلفنهای ثابت ذکر شد (به خصوص بحث موقعيت فيزيکی و جغرافيايی )، تغيير شمارههای مشترکين تلفن ثابت قابل قبول مینمود، اما در رابطه با تلفنهای همراه و با توجه به سيستم آن که عملا محدوديتهای جغرافيايی و فيزيکی نقشی در اعطای شماره به مشترک نداشته است ( چرا که هر مشترک از طريق يک سيم کارت که شماره مشترک توسط مخابرات در HLR به اين سيم کارت متناظر شده است شناخته میشود )، تغيير شماره مشترکين غير قابل قبول مینمايد.

    از سوی ديگر اين شمارهها بين 3 تا 8 سال گدشته به مشترکين واگذار شده است و بر خلاف تلفن ثابت، معمولا اشخاص با تغيير مکان فيزيکی، شماره تلفن همراه خود را حفظ کردهاند و به نوعی برخی اشخاص با شماره تلفن همراه خود شناخته میشوند، كه بدين ترتيب، تغيير اين شماره میتواند باعث تحميل اختلال و ضرر به ايشان گردد.

    شايد تصميم اعطای شماره مشترکين بر اساس منطقه يکی از بهترين راه حلهای شماره گذاری باشد، اما به نظر میرسد که اين تصميم بايد از ابتدای واگذاری تلفنهای همراه و يا حداقل در 3 سال گذشته و قبل از اضافه شدن 1.2 ميليون مشترک به شبکه انجام میشد. در هر حال اميد است کارشناسان مخابرات با در نظر گرقتن عواقب اين طرح و همچنين آينده نگری کافی برای عدم تکرار سناريوی تغيير شماره در سالهای آينده اين تصميم را اتخاذ کرده باشند.



:: بازدید از این مطلب : 566
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 فروردين 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی
 
 تا چند ماه دیگه مانیتورهای مولتی تاچ به بازار خواهند آمد.یک کمپانی به نام ۳M در حال تست کردن مانیتورهای ۲۲ اینچی Multi-Touch هست.

 

 

iPhone و Android گوشی های تاچ اسکرین هستند و حتی آی پد فقط ۲ انگشت رو بطور همزمان روی صفحه اش تشخصی می دهد اما مانیتورهای تست شده ی ۳M تا ۲۰ انگشت را روی صفحه خودشون در زمان ۶ میلی ثانیه پاسخ گو هستند !

در عکس زیر شما میتونید ۶ دست از ۳ کاربر مختلف رو ببینید که با انگشتانشون یک عکس رو جابجا می کنن.و در تصویر بعدی این کاربران در حال کشیدن یک نقاشی در MS paint به صورت همزمان هستند.

ویندوز ۷ و Ubuntu دارای درایورهای Multi-Touch هستند و استفاده کردن از این سیستم عامل ها روی مانیتورهای Multi-Touch مشکلی نخواهد داشت .

 

نظر شما در مورد مانیتورهای Multi-Touch چیست؟ آیا با وجود این مانیتورها بازم نیازی به کیبورد یا موس پیدا میکنیم؟

منبع:clickonf5



:: برچسب‌ها: Multi-Touch , مانیتورهای مولتی تاچ , مانیتورهای ۲۲ اینچی Multi-Touch , ,
:: بازدید از این مطلب : 537
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین افخمی

firefoxاخیراً بنیاد موزیلا خالق و توسعه دهنده مرورگر محبوب فایرفاکس ۴ نسخه آزمایشی جدیدی از آن را ارائه کرده است.

سومین نسخه آزمایشی فایرفاکس ۴ برای ۳۰ زبان مختلف آماده شده است که این تعداد زبان ۱۰ مورد بیشتر از نسخه قبلی می باشد.

جالب ترین نکته در این نگارش آن است که از این پس فایرفاکس ۴ قابلیت پشتیبانی از فناوری لمسی (Multi-Touch) بکار رفته در مایکروسافت ویندوز ۷ را خواهد داشت.

بدین ترتیب کاربران می توانند بدون نیاز به موس و تنها با لمس انگشتان دست با مرورگر مورد علاقه خود رابطه برقرار نمایند.

از دیگر تغییرات صورت گرفته می توان به بهینه سازی های صورت گرفته در موتور بارگزاری “جاوا اسکرایپ” اشاره کرد که نهایتاً به پخش سریعتر فایل های صوتی تصویری موجود در صفحات وب منجر می شود.

نسخه آزمایشی سوم از فایرفاکس ۴ با ایجاد تغییر در برنامه نویسی های ++C مربوط به مرورگر، باعث می شود فایرفاکس الگوریتم عددی کدهای گرافیکی را بهتر خوانده و تصاویر با کیفیت بالاتر نمایش داده شوند.

همانند نسخه های آزمایشی قبلی، موزیلا امیدوار است تا با استفاده از گزینه بازخورد (FeedBack) موجود در مرورگر، کاربران اشکالات و پیشنهادات احتمالی را گزارش نمایند.

آمار نشان می دهد، عمده کاربرانی که از فایرفاکس ۴ استفاده می کنند مرد هستند که روزانه بین ۲ تا ۶ ساعت از وقت خود را در اینترنت می گذرانند.

جهت دریافت فایرفاکس ۴ نسخه آزمایشی سوم از این لینک استفاده نمایید.

 



:: برچسب‌ها: فایرفاکس ۴ , موزیلا , لمسی ,
:: بازدید از این مطلب : 546
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد